Društvene mreže

| FLICKR | FACEBOOK | PINTEREST | 500px |

moji projekti:
| POGLEDAJ.net | CROW community | sexyMAMMA | WAIT for ORG |

Dobrodošli u moj virtualni svijet…

karta-cactusCactus se javlja…
Možda će jednog dana i imati svoje web stranice, za sada nema ekonomske računice, kako bi rekla jedna nadobudna ravnateljica male klinike.
Da se na početku i predstavim sa nekoliko riječi, mislim da bi to bilo sasvim u redu.
Najprije da objasnim čemu taj CACTUSxy. Pa jednostavno, CACTUS je uvijek zauzeto, a ovo xy, vjerovali ili ne može se protumačiti kao MUŠKO… (Od ukupno 46 kromosoma u čovjeka 44 su autosomi, a preostala dva su heterokromosomi (spolni kromosomi ili gonosomi) koji određuju spol osobe: X i Y (kombinacija XX za ženski, a XY za muški spol)), dakle riječ je o jednom MUŠKOM KAKTUSU.
To smo razriješili, idemo dalje… Čemu uopće ovaj sajt? Možda tomu jer je besplatan u cijelosti, a ja volim besplatne stvari pa možda, možda, nekoga potaknem da i on/ona napravi svoj sajt. Bilo bi jako zanimljivo kad bi ove stranice nekoga potaknule da napravi nešto svoje, a ne samo da kritizira tuđe radove, muku, trud i znoj.
Sve na ovim stranicama je isključivo autorski, za online tečajeve corel (za sad) kliknite na link, a za dubokoumne misli autora ovih stranica, osim same činjenice da te tekstove možete pronaći i ovdje, više možete naći na osobnom blogu čekaj na org… wait for org (ma što god to značilo). Ovaj org… mogao bi imati 18+ oznaku, ali ja nisam perverzan i jedini sex na stranicama je spol: M. Ima tamo još mnogo zanimljivosti, npr. horrorskop iz natalne karte. Da, nije horoskop, nego horrorskop, barem meni nekako to tako zvuči kad si čitam. Možda će nekome doći i horoskop, bravo za njega.
Sexy Mamma… Opet ništa od sex-a! Uf, Uf… Ovo već počinje bit zabrinjavajuće. Ma nije to takav sajt. Cijeli projekt je bio prozor na mrežu. Pošto je microsoft bilo zauzeto, al mi nit nije nešto napeto, nit je micro nit je soft, a windowsi su bili isto zauzeti, ali našim ljudima taj dupli w zna raditi probleme pa opet nije napeto, a pošto smo okrenuti fensi izrazima iz engleskog govornog područja i ne idemo na mrežu nego na net, nastao je i POGLEDAJ.net daleke 2003 ako se ne varam.
Na vrhu su neki linkovi prema mojim malim projektima. Projekti su nastajali tijekom godina, ali pretežno zadnjih nekoliko. U zadnje vrijeme se sve više, kako starim, bavim fotografijom, a sve manjem stvarima na računalu, kako bih uhvatio malo zdravog života ako je to uopće više i moguće. Nekada bi ove stranice dizajnerski bile puno dotjeranije, dok mi je danas važnije kako ispadne fotka, nego ovaj sajt.
Iako za sebe mogu reći da sam tek počeo fotografiju shvaćati ozbiljno i od nedavno sam i Specijalist digitalne fotografije i obrade, trebam i moram još mnogo učiti. Imam još mnogo toga što trebam shvatiti i razumijeti. Ovako pomalo otkrivam svijet iza objektiva.

Ukoliko vas zanima što i kako, vidite gore.

Za sada toliko od mene… do nekog drugog tipkanja, budite zdravi, sretni i debeli…

LP i uživajte!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s